Pocak

Lehet e szebb, és teljesebb egy nő annál, mint mikor gyermeket vár. A várakozás, az öröm még inkább megszépíti a nőket. Olyan állapot ez, mikor sugárzik belőlük a boldogság. Kár lenne ezeket a napokat, heteket nem megörökíteni. A legideálisabb időpont erre általában a terhesség hatodik, hetedik, nyolcadik hónapja. Ez az időszak, amikor a pocak már szépen kerekedik, és a kismamát sem fárasztja túlzottan a fotózás.

Ars poeticám szerint ehhez a fotózáshoz is leginkább a természetes fényt részesítem előnyben. Ha az időjárás engedi szívesen fotózom a kismamát a természetben, kint a szabadban. Sok ötletem van ezzel kapcsolatban, viszont, ha van kedvenc helyetek szívesen építem be a fotózásba. Ha kinti képek készítésére nincs lehetőség, akkor bent a nyugodt, biztonságot nyújtó családi környezetben is csodálatos képeket lehet készíteni, pár egyszerű kellék segítségével. Sok kiegészítőm van, és minden bizonnyal már nálatok is lapul a szekrényben egy pár babacipő, vagy első alvótárs a kicsinek, amiket remekül be lehet illeszteni a fotózásba.

Ne légy szégyenlős, hidd el gyönyörű leszel a képeken, és az életednek egy olyan szakaszát fogjuk megörökíteni, amire mindig meghatódva fogsz visszaemlékezni. Feleségemtől tudom, hogy ez mennyire csodálatos bensőséges időszak egy nő számára. Szeretnék benne segíteni, hogy a kilencedik hónap eltelte után is, a képeket nézve vissza tudjam lopni az akkor átélt érzéseket.