Esküvő

Kedves ifjú pár! Valószínűleg most készültök életetek egyik legboldogabb napjára. Hónapok, évek óta tervezhetitek, szervezhetitek az eseményt, amit érthető módon szeretnétek ha tökéletes lenne. Kívánom, hogy ez a nap tényleg a legcsodálatosabb legyen számotokra, és ha el is múlik, a képek segítségével újra tudjátok élni a pillanatot. Ebben szeretnék segíteni nektek.

Esküvői fotósnak lenni, hatalmas kihívás, hiszen itt nincs lehetőség visszatekerni az időt, beállítani egy-egy hangulatot, “A pillanatot” ott és akkor kell megörökíteni, és ez benne a nehéz, és mégis gyönyörű feladat. Vallom, hogy az igazán jó fotós mindenhol ott van, de sohasem zavar, meglát olyan dolgokat, amik a hétköznapi szemlélődőnek fel sem tűnnek, lát, és a képek segítségével megláttat.

Hogyan is zajlik nálam egy esküvő fotózás. Egy pár gondolatot engedj meg, hogy elmondjak, tényleg csak dióhéjban. Fontosnak tartom, hogy személyesen is találkozzunk még jóval az esküvő előtt. Nem csak azért, hogy a részleteket, a forgatókönyvet ,megbeszéljük, hanem azért hogy közelebbről megismerjelek benneteket, hogy milyenek is vagytok, hogy tudjam milyen képeket szeretnétek, illetve, hogy az esküvő napján tényleg úgy érkezhessek meg hozzátok, és kísérjelek végig benneteket, mint egy régi jó barát. És végül szeretném, ha a képeket kézbe véve tényleg azt éreznétek, igen, ezt szerettük volna, mert számomra ez az igazi dicséret.

Egyénre szabott árakkal dolgozok, amelyet a megrendelői igényei alapján alakítok ki. Ezért ha árajánlatot szeretnél kérlek írj nekem.

Köszönöm, hogy időt szakítottatok a weblapomra, remélem a munkám elnyeri tetszéseteket, és a jövőben akár személyesen is találkozhatunk.